Vásárlói vélemények

 

Kedves Érdeklődő!

Engedd meg, hogy megosszak Veled egy örömteli hírt. 2016 augusztusában nyitottam meg balkezes eszközök webshopomat, hogy segítsek balkezes társaimon, valamint rászoruló jobbkezeseken. Hogy lássam küldetésem eddig sikerrel járt-e, nemrégiben közvéleménykutatást tartottam vásárlóim körében, hogy elégedettek-e a kapott termékekkel, szolgáltatásokkal.
Vevőim 33%-a segítette munkámat és egyben a balkezes emberek életét is válaszával. Íme az eredmény, mely megerősítette bennem a hitet, hogy a küldetést folytatni kell...

A továbbiakban is számíthatsz rám balkezes témában. 🙂

 

Szöveges vélemények

„Mindegyik eszköz bevált, amit vásároltam (sniccer, vonalzó, olló, fakanál, toll, ceruza, dugóhúzó), de a legjobban a pincér dugóhúzót szerettem meg. Ma már élvezettel nyitom ki a palackokat. A jobbkezes barátaimat is megvicceltem vele. Nem értették, miért nem sikerül becsavarniuk a dugóhúzót. :) Köszönöm a balkezes eszközöket.”
„A 9 éves kislányomat leptem meg több balkezes eszközzel is: körömvágó olló, vonalzó, olló, hegyező, hámozó. Mindegyikkel nagyon boldog. Köszönjük.”
"Éljenek a balkezesek! Köszönöm a nekünk kialakított fakanalat!!! Ti jobbkezesek, nem is tudjátok......."
"A ceruzafogót  feltettem vékony tollra és bevált. Veszek még Zebra Sarasa rollertollakat. Nem drága és ahol dolgozom ott is leteszek belőle. Azonnal szárad a tinta, nem húzom el a kezemmel és kifejezetten jó érzés írni vele."
"A Stabilo SmartGraph 0.7-es töltőceruzának nagyon kényelmes a fogása. Beleszerettem. Most már csak ilyennek akarok írni!'
"A bolt remek. További sikeres munkát kívánok."
"Nagyon köszönöm a gyors és segítőkész ügyintézését."