Termékbemutató

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP >>

Te is szeretnéd végre kipróbálni a balkezes eszközöket?

 

 

Kíváncsi vagy, miben tér el a balkezes eszköz a jobbkezes változattól?

Szeretnél átfogó képet kapni a balkezesek mindennapi nehézségeiről, okairól, a megoldásokról?

Szeretnél segíteni magadon vagy balkezes ismerősödön, de nem tudod, milyen termékek léteznek, vagy épp melyik lenne a megfelelő?

Nem volt alkalmad még kézbe venni balkezes terméket és megtapasztalni a különbséget, de érdekel milyen? 

Elbizonytalanít az internetes vásárlás? Könnyebben döntenél miután már a valóságban is láttad a terméket?

 

Ha a fenti kérdések bármelyikére a válaszod igen, akkor gyere el ingyenes, kb. 2 órás termékbemutatómra.

 

Nem kell többé a sötétben tapogatóznod. Feltárom előtted a gyerekeknek és felnőtteknek kifejlesztett balkezes eszközöket, valamint a jobb- és balkezesek számára egyaránt ajánlott írásfejlesztő termékeket. Áttekintést nyújtok ezekről korosztályi bontásban. Bemutatom az eszközök működését és használatát. A legtöbb terméket te magad is kézbe veheted és kipróbálhatod.

Az előadást követően már érteni fogod a bal kéz elsődleges használatából adódó kihívásokat, tájékozott leszel a balkezes termékek körében, amikor szükségesnek érzed a beszerzést, már tudni fogod, mit keress.

Korlátozott számban az előadást követően vásárlásra is lehetőséget biztosítok a helyszínen.

 

Kiknek ajánlom a termékismertető előadást?

 Balkezes felnőtteknek, akik szeretnék tudni, milyen érzés a kezükbe illő eszközzel dolgozni

 Balkezes gyerekeknek és szüleiknek, hogy a felnövekvő generáció már egyenlő esélyekkel indulhasson útnak

 Pedagógusoknak, hogy segíthessék egy láthatatlan kisebbség fejlődését

 Azoknak, akik ajándékot keresnek 

 

Mikor, hol és hogyan?

Időpont: 2019. szombati napra ütemezve, még nincs következő kitűzött dátum
Időtartam: 10.00-12.00 óra 
Helyszín: 1101 Budapest, Kőbányai út 49. (Mirköz Irodaház)
Részvételi díj: DÍJMENTES
   

 

A részvétel az előadáson díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

 

Jelentkezés folyamata:

1. A jelentkezési űrlap kitöltése és elküldése

2. Másolat érkezése a jelentkezési űrlapról a megadott e-mail címre néhány másodpercen belül (Amennyiben mégsem érkezne, kérlek ismételd meg a beküldést, vagy jelezd a problémát az info@balkezeseszkozok.hu e-mail címen.)

3. A regisztráció/jelentkezés megerősítése e-mail-ben 1 munkanapon belül 

4. Tájékoztató küldése e-mail-en a részletekről

 

A helyszín és az időpont tervezett, a változtatás jogát fenntartjuk.

A jelentkezéskor megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább, kizárólag az előadáson való részvételhez szükséges kommunikációhoz használjuk fel. 

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.

 

Hogyan ügyeskedtek az eddigi termékbemutatókon kicsik és nagyok? 

Született sok szép rajz a háromszögletű és balkezes színes ceruzákkal, gyöngybetűk speciális tollakkal, mosolygós hámozott almák balkezes hámozóval és balkezes késsel, ellenőriztük az asztal méretét balkezes mérőszalaggal, sikerült egy konzervet "normálisan" felnyitni és dugóhúzót betekerni a számunkra természetes módon, balkezes sniccerrel könnyedén ment még a formák kivágása is kartonból, de ezeken kívül terítékre kerültek a különböző ollók, hegyezők, vonalzók, metszőollók és írást segítő eszközök is.

     

 

A JELENTKEZÉSI ŰRLAP JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL. AMENNYIBEN SZERETNÉL ÉRTESÍTÉST KAPNI A KÖVETKEZŐ TERMÉKBEMUTATÓ IDŐPONTJÁRÓL, KÉRLEK ADD MEG NEVED ÉS E-MAIL CÍMED AZ ALÁBBI ŰRLAPON:


 

 

Akik már részt vettek

"Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy a kisfiam kipróbálhatta az eszközöket. Így sokkal "érdekesebb" volt, hogy kézben tarthatta. Persze, még jórészt játéknak tekintette ☺ Viszont én magam is nagyon élveztem ☺ Ahogy azt sejtettem, a kedvenc eszköz a mérőszalag volt 👍 De már berakta a tolltartójába a kisebbik ceruzahegyezőt is. Mától pedig majd a munkafüzetet dolgozzuk fel. Szuper volt az ötleted, hogy termékbemutatót tartasz. " Egy hétéves kisfiú anyukája

"Balkezes pedagógusként nagyon hasznos és érdekes volt látni és kipróbálni az írásfejlesztő eszközöket és a balkezes konyhai, barkács és kerti eszközöket. Nem is tudtam, hogy ennyi minden létezik már. Az iskolában mindenképpen propagálom az eszközöket az osztályomban tanuló balkezes gyerekek szüleinek és kollégáimnak. " Egy balkezes tanítónő

 

 


Az előadó motivációja

Én is balkezesként nőttem fel, ismerem az ezzel járó megpróbáltatásokat. Mikor felnőttként fogtam a kezembe először a balkezes eszközöket, megkönnyebbültem sóhajtottam fel. Bárcsak korábban is lettek volna ilyen eszközeim és ne kellett volna annyit bajlódnom a jobbkezes tárgyakkal. Az én szüleimnek nem volt lehetősége itthon balkezes iskolaszereket vásárolnia, de a jobbkezes ollóval való küzdelmemet látva, édesapám Bécsből beszerzett egy balkezes változatot. Máig hálás vagyok neki ezért. Az ollót azóta is kincsként őrzöm és használom.

Te már többet tehetsz a gyermekedért, magadért! Mára javultak a feltételek, sokféle balkezes terméket gyártanak, igaz, Magyarországon még kevés helyen kaphatók. Emellett a szakemberek kidolgozták a balkezesekre vonatkozó eltérő oktatási módszereket is, de sajnos ezek szintén kevéssé terjedtek el.  

Mindezek miatt elhatároztam, hogy segítek a balkezes felnőtteknek az életminőségük javításában, valamint a felnövekvő balkezes generációnak, hogy egyenlő esélyekkel indulhassanak útnak. Létre hoztam egy balkezes eszköz webshopot (most épp ott vagy), hogy Magyarországon is kapható legyen a balkezes iskolaszerek és háztartási eszközök széles választéka, valamint az eltérő oktatási technikák megismertetésére szülőknek és pedagógusoknak folyamatosan előadásokat szervezek.

Szikora Melinda


Hol találkozhatsz még velem?

2018-2019-ben a Mex Rádió csoport állomásain a Balkezes Percek c. rovatban minden héten kb. 10 percet beszélgettünk a balkezességről, az egyes korosztályok eltérő nehézségeiről (www.mexradio.hu). A 25 adás felvételét egy csokorban megtalálod a téma megjelöléssel itt >> 

Ízelítőül hallgass bele az első adásba.

Az első adás témája: Hogyan és miért indult ez a vállalkozás?