Termékbemutató

 

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP >>

Te is szeretnéd már végre élőben látni és kipróbálni a balkezes eszközöket?

Itt a lehetőség!

 

 

Balkezesként nem volt még alkalmad kézbe venni balkezes terméket és megtapasztalni a különbséget, de érdekel milyen? 

Szeretnél segíteni magadon vagy balkezes ismerősödön, de nem tudod, milyen termékek léteznek, vagy épp melyik lenne a megfelelő?

Kíváncsi vagy, miben tér el a balkezes eszköz a jobbkezes változattól?

Esetleg a jobbkezesek által is használható termékek érdekelnének?

Elbizonytalanít az internetes vásárlás? Könnyebben döntenél miután már a valóságban is láttad a terméket?

 

Ha a fenti kérdések bármelyikére a válaszod igen, akkor kérj időpontot egy személyes termékbemutatóra.

60 perc ingyenes

 

Nem kell többé tanácstalanul állnod a boltban vagy bizonytalanul nézned a monitort. Élőben láthatod a téged érdeklő termékeket és útmutatást is kapsz a használatukhoz. Sőt! A legtöbb terméket te magad is kézbe veheted és kipróbálhatod. Ha gyermeked számára keresed a megfelelő eszközt, hozd el őt is magaddal, hogy saját maga érezhesse a különbséget és választhassa ki a számára legkényelmesebbet. Ne aggódj, hogy ismeretlen területre tévedtél, segítek eligazodni a különböző korosztályoknak vagy eltérő képességű embereknek kifejlesztett eszközök között. Itt csak Rád/gyermekedre fókuszálunk.

 

Melyek a főbb termékkörök?

 Gyerekeknek és felnőtteknek kifejlesztett balkezes eszközöket

 Jobb- és balkezesek számára egyaránt ajánlott írásfejlesztő termékek

 Gyenge szorítóerővel rendelkező gyerekek, felnőttek részére kifejlesztett balkezes eszközök 

 Kétkezes, azaz jobbkezesek által is használható eszközök

 

A termékbemutatón való, 1 óra időtartamú részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár a részedről. De amennyiben vásárolni szeretnél, azt is megteheted a helyszínen, a készlet erejéig, vagy lehetőséged van előrendelést is leadni.

Természetesen ha a termékek tesztelése túlnyúlna az 1 órán, nem kell lemondanod a felfedezés további örömeiről, azonban a többlet időráfordítást már csak díjfizetés ellenében tudom biztosítani. Ld. lejjebb. Megértésedet köszönöm.

 

Kiknek ajánlom a termékismertető konzultációt?

 Balkezes felnőtteknek, akik szeretnék tudni, milyen érzés a kezükbe illő eszközzel dolgozni

 Balkezes gyerekeknek és szüleiknek, hogy a felnövekvő generáció már egyenlő esélyekkel indulhasson útnak

 Pedagógusoknak, hogy segíthessék egy láthatatlan kisebbség fejlődését

 Jobbkezes felnőttek és gyerekek részére, akik kényszerűségből váltak balkezessé

 Jobbkezes felnőtteknek, akik érdeklődnek valamely kétkezes termék iránt

 Jobbkezes gyerekeknek és szüleiknek, írási nehézségek esetén

 Azoknak, akik ajándékot keresnek 

 

Mikor, hol és hogyan?

Időpont: Előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.
Időtartam: Igénytől függő
Helyszín: 1131 Budapest, Keszkenő u. 40.
Részvételi díj: 60 perc DÍJMENTES, majd minden megkezdett fél óra bruttó 2.000 Ft
   

 

A részvételi szándékodat kérlek, a lejjebb található jelentkezési űrlap kitöltésével jelezd.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP >>

 

Jelentkezés folyamata:

1. A jelentkezési űrlap kitöltése és elküldése

2. A jelentkezési űrlap másolatának megérkezése a megadott e-mail címre néhány másodpercen belül (Amennyiben mégsem érkezne meg, kérlek ismételd meg a beküldést, vagy jelezd a problémát az info@balkezeseszkozok.hu e-mail címen.)

3. A regisztráció/jelentkezés megerősítése e-mail-ben 1 munkanapon belül 

4. Időpontegyeztetés e-mail-en vagy telefonon

5. Visszaigazoló e-mail küldése a részletekkel

 

A jelentkezéskor megadott személyes adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom tovább, kizárólag az előadáson való részvételhez szükséges kommunikációhoz használom fel. 

Az adatkezelési tájékoztatót ide kattintva olvashatod el.

 

Hogyan ügyeskedtek az eddigi termékbemutatókon kicsik és nagyok? 

Született sok szép rajz a háromszögletű és balkezes színes ceruzákkal, gyöngybetűk speciális tollakkal, mosolygós hámozott almák balkezes hámozóval és balkezes késsel, ellenőriztük az asztal méretét balkezes mérőszalaggal, sikerült egy konzervet "normálisan" felnyitni és dugóhúzót betekerni a számunkra természetes módon, balkezes sniccerrel könnyedén ment még a formák kivágása is kartonból, de ezeken kívül terítékre kerültek a különböző ollók, hegyezők, vonalzók, metszőollók és írást segítő eszközök is.

     

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP


 

 

Akik már részt vettek

"Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy a kisfiam kipróbálhatta az eszközöket. Így sokkal "érdekesebb" volt, hogy kézben tarthatta. Persze, még jórészt játéknak tekintette ☺ Viszont én magam is nagyon élveztem ☺ Ahogy azt sejtettem, a kedvenc eszköz a mérőszalag volt 👍 De már berakta a tolltartójába a kisebbik ceruzahegyezőt is. Mától pedig majd a munkafüzetet dolgozzuk fel. Szuper volt az ötleted, hogy termékbemutatót tartasz. " Egy hétéves kisfiú anyukája

"Balkezes pedagógusként nagyon hasznos és érdekes volt látni és kipróbálni az írásfejlesztő eszközöket és a balkezes konyhai, barkács és kerti eszközöket. Nem is tudtam, hogy ennyi minden létezik már. Az iskolában mindenképpen propagálom az eszközöket az osztályomban tanuló balkezes gyerekek szüleinek és kollégáimnak. " Egy balkezes tanítónő

 

 


Akitől a segítség érkezik

Én is balkezesként nőttem fel, ismerem az ezzel járó megpróbáltatásokat. Mikor felnőttként fogtam a kezembe először a balkezes eszközöket, megkönnyebbültem sóhajtottam fel. Bárcsak korábban is lettek volna ilyen eszközeim és ne kellett volna annyit bajlódnom a jobbkezes tárgyakkal. Az én szüleimnek nem volt lehetősége itthon balkezes iskolaszereket vásárolnia, de a jobbkezes ollóval való küzdelmemet látva, édesapám Bécsből beszerzett egy balkezes változatot. Máig hálás vagyok neki ezért. Az ollót azóta is kincsként őrzöm és használom.

Te már többet tehetsz a gyermekedért, magadért! Mára javultak a feltételek, sokféle balkezes terméket gyártanak, igaz, Magyarországon még kevés helyen kaphatók. Emellett a szakemberek kidolgozták a balkezesekre vonatkozó eltérő oktatási módszereket is, de sajnos ezek szintén kevéssé terjedtek el.  

Mindezek miatt elhatároztam, hogy segítek a balkezes felnőtteknek az életminőségük javításában, valamint a felnövekvő balkezes generációnak, hogy egyenlő esélyekkel indulhassanak útnak. Létre hoztam egy balkezes eszköz webshopot (most épp ott vagy), hogy Magyarországon is kapható legyen a balkezes iskolaszerek és háztartási eszközök széles választéka, valamint az eltérő oktatási technikák megismertetésére szülőknek és pedagógusoknak folyamatosan előadásokat szervezek. A minél szakszerűbb segítségnyújtás érdekében továbbképeztem magam az ergonómia területén.

Szikora Melinda


Hol találkozhatsz még velem?

2018-2019-ben a Mex Rádió csoport állomásain a Balkezes Percek c. rovatban minden héten kb. 10 percet beszélgettünk a balkezességről, az egyes korosztályok eltérő nehézségeiről (www.mexradio.hu). A 25 adás felvételét egy csokorban megtalálod a téma megjelöléssel itt >> 

Ízelítőül hallgass bele az első adásba.

Az első adás témája: Hogyan és miért indult ez a vállalkozás?

 

További ismeretbővítő lehetőségek

KISCSOPORTOS TRÉNING >>    |    HANGANYAGOK >>    |

KIEMELT BEJEGYZÉSEK >>    |    KÉRDEZZ-FELELEK >>    |    TELEFONOS KONZULTÁCIÓ >>